Зареждане

Manuwa за случаят с Jones: Мисля, че UFC си искат обратно златната кокошка

Manuwa за случаят с Jones: Мисля, че UFC си искат обратно златната кокошка
Публикувано на: Август 26, 2016 в 09:55 ч

Jon Jones и Dana White вярват, че наказанието за положителния допинг тест на боеца ще се размине доста по-леко от очакваното.

Боецът в полутежката категория на UFC, Jimi Manuwa сподели своите наблюдения около ситуацията.
 
"Не ми харесва много тази работа около Jon Jones. Доста е съмнително всичко. Мисля, че от UFC си искат обратно златната кокошка. Не искам да говоря много по-темата, но ми е много съмнително всичко.

Не знам какво бих направил с него. Ако искате чист спорт, не трябва да позволяваме на измамниците да се връщат. Ако мамиш значи си измамник."

Manuwa каза, че е чувал доста слухове и истории за Jones, на които не е вярвал, преди да научи за положителния допинг тест.
 
"Бях изненадан, когато разбрах. Чувал съм много истории, като това че се е крил под клетката, когато са идвали да му искат допинг проба. Но просто не вярвах. Този човек го бяха издигнали на пиедестал, а се оказва че е мамил през цялото време.

Просто не може да знаеш какво правят хората зад затворените си врати. Той обаче е единственият атлет, който се засилва след първия рунд. Постоянно вдига темпото си, което за другите е невъзможно, но той все пак го правеше."

Manuwa заяви, че ако Jones се върне, той трябва да се изправи преди всичко срещу феновете си.
 
"Не мисля, че феновете ще го приемат толкова радушно, когато се върне. Той ще бъде освиркван постоянно. Всичко това с неговото по-скорошно завръщане ми се струва съмнително, но ако се случи - нищо не мога да направя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес