Зареждане

Manuwa: Cormier е като 'един от онези дебели дразнители в училище'

Manuwa: Cormier е като 'един от онези дебели дразнители в училище'
Публикувано на: Юни 5, 2017 в 09:30 ч
 
Jimi Manuwa изобщо не харесва шампиона в полутежка категория на UFC Daniel Cormier и не го крие. Британският нокаутьор е разменял реплики с Cormier в миналото и няма намерение да спира и за в бъдеще. Както Manuwa продължава да се приближава към битка за титлата, така той също се стреми към това да даде урок по малтретиране на Cormier.
 
"За мен той е като побойник в училище, един от онези дебеланковци, които са по-големи от всички, разхвърля килограмите си наоколо и се опитва да се смее на всички", каза Manuwa пред MMAjunkie. "Ето как ще се сблъска с мен, но вече не сме в училище. Порастали мъже сме, а аз не търпя такива неща. Той може да продължи с празните приказки, но аз ще му покажа какво става, когато се изправим лице в лице."
 
Manuwa, който наскоро нокаутира Corey Andeson на UFC Fight Night 107, трябва да се изправи срещу Volkan Oezdemir в UFC 214 на 29 юли в Анахайм, Калифорния, което е същото събитие, в което Cormier ще защитава титлата си срещу Jon Jones. Ако Manuwa е в състояние да победи Oezdemir, той ще получи следващия двубой за титлата.
 
"Не се интересувам от сюжети и такива неща. Искам колана. Съсредоточен съм изцяло върху него. Дали ще трябва да се бия срещу Jon Jones или Daniel Cormier, за мен няма значение, и двете битки ще са трудни. И двамата са най-добрите в света, така че искам да победя най-добрите. Това е за мен. Не се интересувам от сюжети, празни приказки и всякакви подобни глупости."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес