Зареждане

Lyoto Machida ще търси убедителна победа нд Luke Rockhold

Lyoto Machida ще търси убедителна победа нд Luke Rockhold
Публикувано на: Февруари 18, 2015 в 08:45 ч

Бившият шампион в полутежката категория на UFC, Lyoto Machida ще търси убедителна победа над бившия шампион в средната категория на Strikeforce, Luke Rockhold, когато двамата се срещнат в UFC on FOX 15 на 18 април в Ню Джърси.
 
"Този двубой е интересен и важен. Хората наистина искат да го видят. Радвам се, че ще сме главния двубой на вечерта и ще покажа на феновете атрактивна игра. Мисля, че това е добра среща за мен. Той има добър страйкинг, но аз съм подготвен. Ако играта се пренесе на земя, готов съм за всичко, което той ще направи. Ще се опитам да го изненадам. Той е в топ 5, справя се добре и стилът му е добър, но не ме плаши.

Всеки двубой е различен. Не гледам особено в миналото. Виждам дупки в играта му сега. Не съм изучавал в детайли срещите му, но от това, което съм виждал до момента, знам че ще е трудна среща, но съм уверен в себе си. Ще търся нокаут или събмишън, но не мога да кажа как точно ще победя. Rockhold е наистина опасен, затова не мога да правя планове. Ще трябва да почакаме и да видим какво ще стане."

Rockhold (13-2) спечели последните си три двубоя, като при последния заключи Michael Bisping през ноември.

Междувременно Machida (22-5) идва след победа с ТКО в първия рунд над CB Dollaway миналия месец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес