Зареждане

Lewis за Werdum и Overeem: Докосвате ги по брадичката и падат

Lewis за Werdum и Overeem: Докосвате ги по брадичката и падат
Публикувано на: Юни 9, 2017 в 09:30 ч
 
Derrick Lewis сподели още едно от многото си спорни мнения. След последната си победа над Travis Browne той обвини съперника си в домашно насилие, а след това със седмици се шегуваше с половинката му Ronda Rousey. Сега "The Black Beast" е насочил вниманието си към колегите му в тежка категория Alistair Overeem и Fabricio Werdum.
 
"Тези момчета, те се разлюляват като пияници", започна коментара си Lewis пред "UFC Fight Night: Auckland show". "Докосваш ги по брадичката и падат. Те нямат брадичката, която някога са имали, особено Overeem."
 
Той също така мисли, че може да се справи с шампиона в тежка категория на UFC Stipe Miocic.
 
"Вярвам, че Stipe ще излезе и ще се опита да се бори с мен, просто ще се опита да играе против играта ми. Харесва ми, когато момчетата се опитват да излязат и да се борят с мен. Просто ще бъде скучна битка, но вярвам, че мога да изляза като победител от нея."


 
Тази увереност се простира и до следващия му съперник - Mark Hunt, с когото след 10 дни ще се бият в родината на Hunt - Нова Зеландия. Но Lewis все пак има респект към легендарния нокаутьор.
 
"Вярвам, че Mark е един от най-трудните в дивизията", заяви Derrick. "Искам да се бия срещу най-коравите... Искам момчета, които смятам за най-добрите, които ще ме изведат до шанс за титлата. Не казвам, че ще се справя лесно. Не го казвам. Вярвам, че ще бъде трудна битка, но след това ще е по-сладка победата."
 
Това е битката, която Lewis се надява, че ще му донесе шанс да се бие за титлата срещу Stipe Miocic. И ако има нещо, което сме научили докато гледаме "The Black Beast" да се изкачва в ранглистата в последните три години - не трябва да се съмняваме в неговите провъзгласявания.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес