Зареждане

Kelvin Gastelum иска двубой за титлата при победа над Weidman

Kelvin Gastelum иска двубой за титлата при победа над Weidman
Публикувано на: Юли 19, 2017 в 07:21 ч

По неизвестни причини Kelvin Gastelum все още не може да се установи като претендент за титлата, въпреки че в последните си три двубоя победи Johny Hendricks, Tim Kennedy и Vitor Belfort.

Може би заради това, че на няколко пъти не успя да влезе в категорията си или това, че се мести нагоре-надолу между полусредната и средната категория. Независимо каква е причината, Gastlum е примирен с позицията си, но знае, че с времето хората ще разберат, че той заслужава да е на върха.
 
"Хората могат да ме подценяват, не ме интересува. Ще остана извън радара, но един ден ще стана шампион. Странно ми е, защото продължавам да жъна победи над сериозни имена, но не ми дават нужното внимание. Така е обаче в цялата ми кариера и съм свикнал."

В следващата си битка Kelvin ще се изправи срещу бившия шампион в средната категория Chris Weidman в UFC on FOX 25 на 22 юли в Ню Йорк. Събитието ще се излъчва пряко по спортния канал Mtel Sport 2.

При победа над "All American" той не само ще запише четвърти пореден успех, но се надява да получи и двубой за титлата, тъй като средната категория вече не е толкова пренасалена както преди.
 
"Определено вярвам, че аз ще съм следващия претендент, ако победя. "Gegard Mousasi го няма, Luke Rockhold не се е бил от година. Yoel Romero и Ronaldo Jacare идват след загуби.

Готов съм за това и ще си го поискам веднага щом ми дадат микрофона."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес