Зареждане

Казанлъчанинът Дориан Дерменджиев постигна победа в Гала вечер на ММА боевете в Лондон

Казанлъчанинът Дориан Дерменджиев постигна победа в Гала вечер на ММА боевете в Лондон
Публикувано на: Юни 16, 2015 в 19:25 ч
Източник: kazanlak.com
Възпитаникът на казанлъшкия клуб „Аргус ММА“ Дориан Дерменджиев записа победа в първото си международно участие, съобщава kazanlak.com. В петък, 12 юни в Дориан победи представителя на Великобритания от полски произход Марсел Романовски с 3:0 съдийски гласа. Срещата бе в категория до 77 килограма и бе част от 20-та Гала вечер на великобританската веригата турнири – WCMMA. Докато за казанлъчанинът това бе първа среща извън пределите на страната ни за Романовски, това бе пореден мач от веригата турнирни, като до момента Марсел нямаше загуба в последните 2 години.

Дориан участва в надпреварата по покана на българския мениджър Георги Анадолов, който е собственик на фирма „Комбат промоушън“ и великобританския спортен клуб „Спартак“.

В Гала вечерта на ММА в Лондон участваха 38 бойци от Великобритания, Ирландия, Испания, Бразилия, Румъния, Литва и България, като срещите се проведоха в зала „Трокси“.

В началото на следващия месец двама от възпитаниците на треньора Красимир Аладжов ще вземат участие в Световното първенство за аматьори, което ще се проведе в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес