Зареждане

Junior dos Santos: Мога да нокаутирам Wladimir Klitschko

Junior dos Santos: Мога да нокаутирам Wladimir Klitschko
Публикувано на: Октомври 30, 2012 в 09:32 ч

Пред Junior dos Santos са поставени тежки предизвикателства. В края на годината той ще защитава титлата си в тежката категория на UFC срещу бившия шампион Cain Velasquez. При евентуална победа неговия следващ противник най-вероятно ще бъде шампиона от DREAM, Strikeforce и K-1, Alistair Overeem. Но тези предизвикателства изглежда не са достатъчно за да озаптят бразилеца. "Cigano" хвърли ръкавица и към легендарния украински боксьор Wladimir Klitschko.

"Мога да го победя. Може и да не е лесно, но мога да го нокаутирам. Гледал съм много двубои на Wladimir и виждам доста дупки в играта му. Братята Klitschko са невероятни. Харесва ми да ги гледам, особено Wladimir, но е доста скучно. Те са добри в това, което правят, но са и много предпазливи. Те не влизат в двубой за да го приключат. Те стоят и разчитат на сигурната си стратегия през цялото време. Вече не е времето на Mike Tyson. Бойците не търсят бързото приключване. Аз се харесвам такъв, какъвто съм и искам да остана в MMA. Бокса залязва."

Доста силни думи, изречени от шампиона. Ще има ли шанс срещу Klitschko? Ще може ли да се свърши работата си срещу някой от братята по-добре от Кубрат Пулев? Бокса наистина ли залязва? Вие сте...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес