Зареждане

Junior dos Santos: Frank Mir говори прекалено много

Junior dos Santos: Frank Mir говори прекалено много
Публикувано на: Май 11, 2012 в 12:20 ч

Шампиона в тежката категория на UFC, Junior dos Santos ще се изправи срещу сменен опонент след няколко седмици при защитата на титлата в UFC 146. "Cigano" трябваше да се бие с Alistair Overeem, който обаче се издъни на допинг тест и вместо него ще се изправи срещу Frank Mir. Същият този Frank Mir, който счупи ръката на учителя на dos Santos, Antonio Rodrigo Nogueira. В последното си интервю бразилецът разказа до колко отмъщението ще бъде водещо в предстоящия двубой и сподели мнението си за Mir.

"Хората говорят много за отмъщение. Това обаче няма нищо общо с мен. Не за това излизам в Октагона.

За всеки, който познава Minotauro е било тежък момент да го види със счупена ръка. Но това няма да повлияе на двубоя ми с Mir. БИя се, защото съм боец. Там съм за да защитя титлата си. Бия се заради себе си, заради желанието ми за победа.

Frank Mir е опасен. Той е боец, който трябва да бъде приеман насериозно. Но той е и боец, който говори прекалено много. Неговия стил за рекламиране на битките е само като говори.

Преди време беше казал, че е по-бърз от мен. Това е така само в мечтите му.

Разбира се, че не е по-бърз от мен. Аз съм много по-бърз. И освен това удрям по-силно. Ако двубоя стигне до 3,4,5 рунд, това ще е само мое предимство."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес