Зареждане

Josh Thomson срещу Patricky Freire в Bellator 172 на 18 февруари

Josh Thomson срещу Patricky Freire в Bellator 172 на 18 февруари
Публикувано на: Януари 28, 2017 в 09:53 ч

Едно от най-големите състезания на Bellator тази година току-що стана ясно, че ще включва още един интересен двубой. Josh Thomson ще направи завръщането си в клетката срещу Patricky Freire в Bellator 172 на 18 февруари в Сан Хосе, Калифорния. Същата вечер ще се бият Cheick Kongo срещу Oli Thompson, а главната среща на вечерта е битката между Fedor Emelianenko и Matt Mitrione.

Thomson има две победи в организацията, откакто дойде от UFC през 2015. Няколко контузии обаче попречиха на боеца да се състезава миналата година. Дори на 38-годишна възраст, "The Punk" си остава един от най-талантливите бойци в редиците на организацията. Ако той се запази здрав и без травми няма да е чудно да стигне и до двубой за титлата.

Freire идва след загуба с нокаут от настоящия шампион в леката категория Michael Chandler в Bellator 157. "Pitbull" е един от най-добрите бойци в категорията в близките шест години и със сигурност ще използва всичките си умения, за да победи Thomson и да се върне обратно към надпреварата за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес