Зареждане

Jose Aldo: McGregor никога не е бил шампион

Jose Aldo: McGregor никога не е бил шампион
Публикувано на: Юли 25, 2017 в 09:30 ч
 
Бившият шампион на UFC в категория "перо", Jose Aldo, няма никакъв проблем да признае, че вече не е шампион при 66-килограмовите, отдавайки почит на останали, където се налага.
 
Докато не се стигне до Conor McGregor...
 
Това е така, защото "Notorious" изостави титлата (която спечели срещу Aldo), за да се изкачи в лека категория, където стана шампион (след победа над Eddie Alvarez), което пък доведе до последващ боксов мач с Floyd Mayweather Jr. 
 
"McGregor никога не е бил шампион на нещо", заяви Aldo за AG Fight. "Той побеждава шампиона и си тръгва. Истинския шампион трябва да защитава коланите си. Радвам се, че Max Holloway е шампион в категорията, защото той ще защитава титлата си срещу Frankie Edagar и дори и да загуби ще направи това, което трябва. Той заслужава да бъде там, където е."
 
Aldo загуби титлата си в категория "перо" от Conor McGregor в UFC 194 в края на 2015-та година. Той успя да си я върне след победа над Frankie Edgar със съдийско решение на UFC 200, но след това отново я загуби след загуба с ТКО от Max Holloway на UFC 212. 
 
"Junior" планира да се завърне в Октагона в края на тази година срещу противник, който все още не е определен.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес