Най-големият сайт за бойни спортове

       

Jon Jones ще се радва, ако Ronda Rousey се завърне

Jon Jones ще се радва, ако Ronda Rousey се завърне
Публикувано на: Януари 8, 2017 в 12:22 ч

Макар че според мнозина е дошло времето Ronda Rousey да се оттегли, бившият шампион в полутежката категория на UFC, Jon Jones вярва, че ще е по-добре "Rowdy" да защити постигнатото до момента от нея и да продължи с битките.
 
"Мисля че би било страхотно, ако тя се завърне. Мисля, че е важно за нейното наследство - ще покаже на хората нейния кураж и нейната сила. Според мен тя трябва да продължи с битките. Вярвам, че все още може да победи 90% от бойците в нейната категория. Може би вече няма да е неуязвимия образ, който беше преди. Но независимо какъв е нейния избор, тя ще си остане легенда. Според мен тя може да си върне титлата и да победи другите опонентки в нейната категория по всяко едно време."

В допълнение към това Jones смята, че причината Rousey да запише две поредни загуби е, че Holly Holm е показала как да се неутрализират уменията по джудо на бившата шампионка, които и помогнаха да доминира в битките си.
 
"Не съм съгласен с това, че Ronda е надценена. Мисля, че спортът навакса и се изравни с таланта и, след като хората разбраха, че тя не е толкова добра в страйкинга, колкото е добра на земята.

Holly Holm постави основите на това как да се победи Ronda и то проработи. В бойните спортове никой не е неуязвим. Урокът, който може да се извлече от ситуацията с Rousey е, че еволюцията на боеца трябва да продължава."

Свързани Новини

Cris Cyborg реагира на предизвикателството на Edmond Tarverdyan

Cris Cyborg реагира на предизвикателството на Edmond Tarverdyan
Cyborg даде днес своя отговор на предизвикателството на треньорът на Ronda Rousey, Edmond Tarverdyan от вчера.
Новини » септември 20, 2017 (13)
цялата новина

Има 50-50 шанс Rousey да се бие с Cyborg

Има 50-50 шанс Rousey да се бие с Cyborg
Треньорът Edmond Tarverdyan даде интервю, в което изрази надеждата си Ronda Rousey да се бие още един път
Новини » септември 19, 2017 (16)
цялата новина
Мнения в Facebook