Зареждане

Jon Jones призна качествата на Gustafsson

Jon Jones призна качествата на Gustafsson
Публикувано на: Септември 22, 2013 в 12:00 ч

Изглеждащия до скоро непробиваем Jon Jones изигра най-трудната си среща до момента, която застраши и титлата му в полу-тежката категория, срещу Alexander Gustafsson. Jones даде кратко изявление след оспорвания двубой.
 
"Човече, нека ти кажа следното, от дълго време исках такъв тежък двубой и най-накрая го получих. Тази вечер беше дар по много различни причини - победих, а и се доказах пред себе си. Не съм доволен, имам да работя още върху себе си в залата, за да остана в топ форма. Той беше много сериозен боец. Прекарах много време в тренировки по бокс по време на подготовката си, а може би това не беше много добра идея. Трябва да бъда като вода и да съм по-подвижен. Но нека ви кажа - шапки долу за Alexander, това беше най-трудния ми дувбой до момента и трябваше да поставя на изпитания бойния си дух тази вечер, което ме прави още по щастлив, особено след като победих. Чувствах се доста слаб тази вечер. Alexander е страхотен - определено има много издръжлива брадичка."

Jon Jones тепърва ще търси отговори на спорното си представяне тази вечер. "The Mauler" влезе в двубоя на кариерата си, като никой не очакваше нещо сериозно от него, но той показа огромно сърце и на няколко пъти изненада сериозно Jones, който обаче се оказа по-издръжлив и в последния рунд имаше повече въздух от опонента си.

Искате ли да видите още един двубой между двамата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес