Зареждане

Johny Hendricks предизвика GSP на реванш

Johny Hendricks предизвика GSP на реванш
Публикувано на: Февруари 21, 2017 в 16:00 ч
 
След като успя да спечели първия си двубой в средна категория, Johny Hendricks не крие амбициите си за участие в голям двубой. 


“Bigg Rigg” дори не крие кой е човекът, срещу когото иска да се изправи, а именно - легендата Georges St-Pierre. 

Hendricks и GSP премериха сили през месец ноември 2013 година, като засега това е и последният двубой на St-Pierre, преди да се оттегли от спорта. Тогава GSP записа победа със съдийско решение в един изключително равностоен двубой.

След като бе обявено, че GSP ще се върне в Октагона, Hendricks веднага му отправи покана да се срещнат.

“Кого мислите, че всички да видят - него срещу Bisping, или срещу мен? Почти съм сигурен, че светът би предпочел да гледа мен срещу Georges St-Pierre”, заяви “Rigg”.

Преди броени дни Hendricks победи Hector Lombard в среща от средна категория, като той е готов да се бие и на UFC 211, стига да е здрав.

“Надявам се да нямам контузии. Ще трябва да прегледам ръката си, защото все още ме наболява. Усещам, че става въпрос за малките кости, които се намират около големите.”

Johny Hendricks добави, че е готов да се извини на всички канадци за побоя, който той би нанесъл на GSP, ако двамата се срещнат в средна категория.

“Извинявам се предварително на всички канадци. Ще му смачкам лицето, ако той се качи в тази дивизия. Отдавна искам този мач.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес