Зареждане

Joanna 'Champion': American Top Team ме направи по-добра

Joanna 'Champion': American Top Team ме направи по-добра
Публикувано на: Май 15, 2017 в 15:00 ч
 
Joanna Jedrzejczyk отново защити титлата си в категория “сламка” на UFC, побеждавайки Jessica Andrade на събитието UFC 211 през уикенда.


Joanna “Champion” записа успех след съдийско решение, като за нея това бе пета поредна защита на пояса.

За нея това бе и втори двубой като боец на American Top Team. Тя сподели мнение, че именно това е причината за доминацията й в срещата.

“Мисля, че това е причината. Чувствам в себе си този огън и желание да се уча. Откакто преминах в American Top Team, се чувствам като птичка, която е избягала от клетката си. Аз имам големи изисквания към себе си, можете да питате и треньорите ми. След всяка тренировка, дори да е минала добре, се чувствам недоволна, защото зная, че мога да съм и още по-добра. Именно поради това продължавам да защитавам пояса.”

“Преди миналия си двубой имах само 6-7 седмици за работа с новите треньори. Въпреки това се справихме чудесно. Сега определено имахме повече време и това ме прави много щастлива. Чувствам се така, сякаш съм се качила на друго ниво. Предстои ми ваканция и прибиране до Полша, но нямам търпение да се върна в ATT и да продължа да работя с екипа ми”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес