Зареждане

Jimi Manuwa вече е говорил с David Haye за евентуален двубой

Jimi Manuwa вече е говорил с David Haye за евентуален двубой
Публикувано на: Април 28, 2017 в 18:00 ч
 
Скоро след като победи Corey Anderson, Jimi Manuwa разкри, че с радост би се изправил срещу сънародника си David Haye в боксов двубой.


Наскоро Manuwa заяви, че подобни разговори всъщност наистина са били водени, като самият той лично е говорил с “The Hayemaker”.

“Разговарях с David Haye миналата седмица, когато бях във Вегас с Dana White. Dana хареса цифрите, които обсъждахме. Хареса сумите, които биха могли да се генерират с подобно събитие. Планираме да го осъществим. David Haye отново ходи след получената контузия. Правим всичко по силите си, за да стане това реалност”, обяви Manuwa.

Попитан дали подобен мач би могъл да подгрява срещата между Conor McGregor и Floyd Mayweather, Jimi Manuwa сподели, че той и Haye вероятно биха искали да бъдат хедлайнери на свое собствено събитие.

“Ние сме достатъчно големи имена, за да направим собствена файт карта в Лондон. Зависи и от това, кога ще се състои мачът между Conor и Floyd. Ако е през септември, надали David би бил готов за подобна дата. Мисля, че той ще бъде готов за ноември или декември.”

“Винаги наблягам на бокса по време на лагерите си. Правя спаринги с наистина добри боксьори и се справям добре срещу тях. Боксът е страхотен спорт. Както всеки знае, наистина обичам да използвам ръцете си”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес