Зареждане

Jedrzejczyk обяви кога ще е следващата защита на титлата

Jedrzejczyk обяви кога ще е следващата защита на титлата
Публикувано на: Юли 7, 2017 в 16:00 ч
 
Шампионката на UFC в категория "сламка" Joanna Jedrzejczyk е само на една победа от това да изправни рекорда на Ronda Rousey за най-много последователни защити на титлата от жена боец и звучи, сякаш полякинята има представа къде би искала да направи следващата си защита.
 
"Бих искала да се бия в Ню Йорк в Медисън Скуеър Гардън през ноември. Искам да се върна на това историческо място.", заяви Jedrzejczyk за "Women of the UFC".
 
Joanna се би в Медисън Скуеър Гардън през ноември миналата година, записвайки победа със съдийско решение над Karolina Kowalkiewicz в UFC 205. Последва впечатляващо представяне в UFC 211, където тя доминира над Jessica Andrade.
 
 
След последната й победа, Jedrzejczyk е доста заета и призна, че не е имала много време за тренировки.
 
"Нямам време дори за спонсорство и медийни задължения в Полша. Последните пет седмици бяха луди. Нямам време за тренировка. Но се чувствам добре. Можех да се отпусна физически и психически и да прекарам известно време с приятелите си.", заяви Joanna.
 
 
Независимо от забързания график, Jedrzejczyk има за цел да се върне в Октагона в близо бъдеще, но планира да проведе дискусия с президента на UFC Dana White преди това.
 
"Dana е на почивка, така че не съм говорила с него. Писах му и заявих, че ще се бия отново. Първо обаче трябва да седнем и да поговорим.", завърши тя.
 
Кой смятате, че трябва да бъде следващия противник пред Jedrzejczyk?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес