Зареждане

Jackson: Съжалявам за недоволните фенове, но...

Jackson: Съжалявам за недоволните фенове, но...
Публикувано на: Февруари 7, 2012 в 14:56 ч

Треньорът на годината, Greg Jackson, който е и треньор на Carlos COndit, защити състезателя си за представянето му срещу Nick Diaz в UFC 143 по време на спорния двубой за временната титла в полу-средната категория.

"Такъв беше игровия план," каза Jackson. "Когато се биеш с човек като Nick, който е толкова добър и прави нещата толкова добре, последното нещо, което трябва да направиш е да стоиш на крака срещу него и да си разменяш удари.

Така че се извинявам на недоволните фенове в интернет, но ако не оценявате начина по който Muhammad Ali или Sugar Ray Leonard се движеха по ринга, не знам какво да ви кажа.

Няма да кажа на боеца си да прави нещо, в което другия боец е изключително добър. Не съм инжинер или учен, но да удряш много и да те удрят малко ми звучи като доста добра идея.

Част от игровия план беше да атакуваме тялото и краката. Тези атаки са като инвестиция в банка. Слагаме парите си в първите рундове, а след това към края започваме да взимаме превес. В този момент, в третия рунд, когато Nick започна да забавя темпото, Carlos започна да го ускорява. Понякога може да избереш дали да се пазиш от силните страни на някой и точно това направихме...

Освен това може и да се втурнеш срещу силните страни на някого. Силната страна на Nick е темпото, а ние искахме да го забавим, за да може Carlos да наложи своето
." 

Greg Jackson mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес