Зареждане

Hunt: Ще се бия, 'докато колелата не паднат'

Hunt: Ще се бия, 'докато колелата не паднат'
Публикувано на: Юни 9, 2017 в 12:00 ч
 
Този уикенд, най-стария боец на UFC ще стъпи отново в Окрагона. Mark Hunt ще влезе в клетката за 26-ти път. С въпроси, около това, какво ще се случи в бъдеще, победа, загуба или равенство, едно нещо е ясно: Hunt е вълнуващ и в същото време изненадващ за гледане.Той проби своя път към сърцата на феновете, за да стане техен любимец, без значение от изхода на неговите битки. 
 
"Обичам да се бия", каза Hunt пред Damon Martin за Fox Sports. "Прекарах 26 години в битки в два различни спорта. Старото куче все още е тук. Няма да се откажа сега. Ще продължавам да се бия докато мога да го правя, или докато Бог не реши. Така стоят нещата за мен."



 Въпреки, че Hunt не е имал много успешна кариера в UFC, той е издигнат в култ от феновете на спорта. Нека се върнем към дебюта му срещу Sean McCorkle на UFC 119, където той загуби след отказване. Това беше най-ниската точка за него. От там нататък Hunt даде на феновете зрелищни нокаути или битки, в които се бори до последната секунда. Тези моменти са това, което остави Hunt в играта между големите, въпреки че неговите постижения срещу тях не показват същото.



 И все пак, наследството на Hunt в спорта не трябва да се поставя под съмнение. В действителност, то надхвърля света на смесените бойни изкуства. Неговият рекорд от 30 победи и 13 загуби като кикбоксьор превърна Hunt в звезда в бойните спортове много преди той да се присъедини към MMA. От 2000-та до 2002-ра година Hunt постоянно печели някои от най-големите кикбокс турнири, докато се състезава за организацията K-1. Неговият педантично точен стил се вписа добре в ММА средите и той стана крал на нокаутите.
 
 
В UFC Fight Night 110 Hunt ще се изправи срещу друг тежко удрящ боец в лицето на Derrick Lewis. "The Black Beast" е в серия от шест поредни победи, пет от които са с нокаут. Това е от типа битки, в които се очаква задължителен нокаут, най-вероятно двамата бойци ще забравят за защитата и ще си разменят удари в средата на ринга.
 
"Не знаех много за Derrick Lewis, докато той не ме предизвика, но всичко е точно. Той има желанието сега. Нямам какво лошо да кажа за него. Той промени живота си от отрицателен към положителен, също като мен.", заяви Hunt
 
 
Феновете, които искат да видят нокаут не бива да пропускат основното събитие в събота вечер. Lewis и Hunt не са от най-техничните бойци в сравнение с техните колеги, но това не ги спира да правят страхотни битки. За Hunt това не е края на пътя, просто е още един завой по него.
 
"Ще се бия докато колелата не паднат, този автобус ще продължава да пердаши задници. Не се страхувам, приятелю. Точно както Nick Diaz казва: Никога не ме е страх.", завърши Hunt.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес