Зареждане

Hunt иска реванш срещу 'JDS' или Overeem

Hunt иска реванш срещу 'JDS' или Overeem
Публикувано на: Юни 12, 2017 в 09:00 ч
 
Mark Hunt се завърна на победния път миналата нощ в Окланд, Нова Зеландия, след като завърши Derrick Lewis с технически нокаут в четвъртия рунд.
 
След това Hunt повдигна вежди, като намекна, че бойната му кариера е към края си, стигайки дотам, че ще е доволен, ако приключи още същата вечер.
 
Но "Super Samoan" все още никъде не е тръгнал - за различка от Lewis - тъй като по време на пресконференцията след двубоя "The Black Beast" заяви, че има недовършени дела, за които трябва да се погрижи.
 
"Ако мога да получа Junior dos Santos. Бих искал реванш с него или с Overeem. Един от тези двамата.", заяви Hunt през Fox Sports.
 
Hunt загуби от Junior на UFC 160, но загубата му от Overrem е по-прясна и по-болезнена, това се случи чрез нокаут по-рано тази година в UFC 209. Освен от загубата, Mark не беше доволен и от факта, че на Overeem му бяха дадени различни видове медикаменти, които да го изправят на крака, след като по-рано се бе разболял от хранително натравяне.
 
"Той винаги ще бъде измамник", заяви Hunt. "Така ще бъде винаги. За мен, независимо дали ме бие, той винаги ще има този облак над главата си. Всичките му постижения не знаете дали са постигнати чрез стероиди или не. Съжалявам Alistair, ти си измамник. Това е, точка", добави той.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес