Зареждане

Hughes към B.J.Penn: Избирай по-мъдро противниците си

Hughes към B.J.Penn: Избирай по-мъдро противниците си
Публикувано на: Май 30, 2017 в 18:00 ч
 
Някъде по пътя връзката между UFC Hall of Famers Matt Hughes и B.J.Penn се превърна от горчиво съперничество в приятелски закачки.
 
Пен, само един от тримата шампиони в две дивизии в историята на UFC, се качи в по-горна категория, за да откаже Hughes и да спечели колана му в полусредна категория в UFC 46.
 
Hughes взе реванш в UFC 63 с технически нокаут в третия рунд в една от най-запомнящите се битки в спорта.
 
Във финалната битка на тази трилогия Penn нокаутира Hughes в UFC 123, след само 21 секунди. Само мач по-късно Hughes се отказа, а бившите врагове станаха приятели.
 
И докато Hughes се възхищава на силата на духа, която Penn показва, за да продължи с кариерата си, той отбеляза за добро, че хавайската суперзвезда все още не се състезава срещу най-добрите в спорта.
 
"Иска ми се той просто да намери правилния противник. Винаги съм го казвал " B.J., толкова си добър на земята, намери някой стар бразилец със слаба подготовка, те обикновенно нямат добро кардио. Намерете стар бразилски състезател, който не е във форма и който ще иска да бъде на земята, а след това напусни октагона с вдигната ръка.", заяви Hughes за The MMA Hour.
 
Penn обаче продължава да бъде войн. Той получи здрав пердах от Yair Rodriguez през януари в завръщането си на ринга след отсъствие от две години и половина. Всъщност, последната победа на Penn над Hughes остава единсветната му от 2009 година насам, през това време той е с рекорд от - 1 победа, 6 загуби и 1 равен двубой.
 
"B.J. е състезател, винаги иска да се бие срещу най-добрите", каза Hughes. "Точно такъв е бил винаги, затова му свалям шапка, но бих искал  да бъде малко по-умен и да подбира правилно съперниците си."
 
Penn трябва да се бие с Dennis Siver в Оклахома Сити на 25 юни. В този случай поне той ще се изправи срещу противник на своята възраст, тъй като и двамата са на по 38 години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес