Зареждане

Holm разочарована, че McGregor е получил реванш, а тя не

Holm разочарована, че McGregor е получил реванш, а тя не
Публикувано на: Април 12, 2016 в 16:00 ч
 
 "Наистина вярвам, че срещата ни беше по-интересна и с повече съревнование дори от главното събитие. Да, загубих пояса, но не се дадох нито за миг, което оставя интереса какво би се случило по време на реванш. Не знам, надявам се да измислят нещо. Със сигурност обаче ще е нужно време. Не се знае след UFC 200, ако все още държи титлата, колко време ще иска да бъде в нея. Това е което ме смущава - искам реванша, но съм сигурна, че няма да се случи скоро. Надявам се поне да ми уредят друга среща. Може би срещу Zingano или Pena, но и тях вече ги уговориха. Изглежда ще повися малко без мач..."
 
"Остава да се надявам, че ще ми даде шанс по същия начин, както аз на нея ѝ го дадох. Разбира се, отговорността, че загубих титлата, си е изцяло моя - тя си има други цели в кариерата и не мога да очаквам, че ще ми даде ей така възможност да си я върна. Не мога да я виня за това. Би било обаче хубаво, ако се случи."
 
Това сподели бившата шампионка Holly Holm относно отпадналата възможност да се изправи отново срещу настоящата шампионка Miesha Tate, за да си върне титлата.
 
Tate ще се бие с Amanda Nunes в UFC 200.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес