Зареждане

Holly Holm: De Randamie ме удари нарочно след сирената

Holly Holm: De Randamie ме удари нарочно след сирената
Публикувано на: Февруари 13, 2017 в 12:11 ч
 
Holly Holm допусна трета поредна загуба в Октагона, след като на UFC 208 тя претърпя поражение от Germaine de Randamie и не успя да спечели историческия първи двубой за новосъздадената титла в категория “перо”.


Тримата съдии отсъдиха победа в полза на холандката с един и същи резултат - 48:47 точки.

Двубоят обаче предизвика полемики, след като на два пъти De Randamie стовари тежки удари по Holm след известяване на края на рунда. Ако реферът бе отнел една точка от актива на холандката, то тя нямаше и да спечели двубоя.

След сблъсъка Holly Holm призна, че ударите на холандката след сирената действително са били тежки.

“Тя ме удари с тежки удари. Ударите й след сирената бяха сериозни, като мога да кажа, че те бяха най-тежките изобщо, които почувствах по време на целия двубой”.

Holm продължи:

“В повечето случаи се дава предупреждение след първи подобен инцидент. Не съм очаквала да й отнемат точка след първия случай, но след като това се случи отново, очаквах да бъде предприето някакво действие”.

Според нея, De Randamie умишлено я е ударила на два пъти след сирената.

“Не изглеждаше така, сякаш това е последният удар от комбинация или нещо подобно. Беше умишлено. Но какво можех да направя?"

Според “Preacher’s Daughter”, тя би трябвало да получи шанс за реванш.

“Мисля, че заслужавам реванш. Когато повече от половината хора, гледали мача, смятат че си спечелил, това предполага реванш. Би било страхотно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес