Зареждане

Holly Holm: Conor може да създаде проблеми на Floyd

Holly Holm: Conor може да създаде проблеми на Floyd
Публикувано на: Юни 16, 2017 в 14:00 ч
 
Американсцкият боец в ММА Holly Holm подкрепия своя колега Conor McGregor и заяви, че той може да създаде проблеми на Floyd Mayweather по време на техния мегасблъсък на 26-ти август тази година.
 
Ирландският боец е аутсайдер в тази битка, но Holm знае няколко неща за това как да разстроиш противника си от такава позиция, след като тя самата нокаутира брутално Ronda Rousey през 2015-та година.
 
"Аз съм един от тези, които вярват, че всичко може да се случи", заяви Holm, която е бивш световен шампион по бокс.
 
"Боксът е съвсем различен свят... но Conor наистина вярва в себе си и мисля, че той ще се справи добре."
 
Mayweather и McGregor - властелини в техните спортове - ще се изправят в 12 рундов сблъсък по правилата на бокса в T-Mobile Arena в Лас Вегас на 26-ти август.
 
Mayweather е тотален фаворит, но Holm, заяви, че битките могат да бъдат непредсказуеми.
 
"Всичко може да се случи, затова ми харесва да гледам на нещата по друг начин, нищо не е ясно, не знаем какво ще се случи", заяви американката.
 
Li Jingliang, проспериращ китайски ММА състезател, който също ще се бие в събота вечер (както и Holm), заяви, че McGregor има инструментите да нарани Mayweather.
 
"Това е много добра възможност да покаже, че състезателите в ММА са добре подготвени във всички бойни дисциплини, те могат да спечелят битки, както в ММА, така и в бокса", заяви Li.
 
"Гледах го, Conor е по-силен и има предимство в размаха на ръцете", заяви Joe Carr, ръководил в UFC, организацията, която направи McGregor звезда. "Разликата в бойните спортове е, че един удар може да промени всичко и това, което трябва да направите, е да пласирате този удар", завърши Carr.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес