Зареждане

Henderson за Thomson: Това ще бъде изтощителна война

Henderson за Thomson: Това ще бъде изтощителна война
Публикувано на: Януари 21, 2014 в 12:57 ч

Benson Henderson ще влезе в клетката тази събота, но този път не като шампион. Josh Thomson е следващия претендент за титлата в леката категория, но предпочете да рискува статуса си, за да се бие възможно най-скоро. Henderson очаква тежка битка.
 
"Това ще бъде война. Знам че той може да издържи пет рунда. Той е истински ветеран. Знам, че ще бъде подготвен. Тренирал е с толкова много хора по време на кариерата си като ММА боец и с още толкова се е бил.

Това ще бъде тежка и изтощителна битка. Трябва да се уверя, че ще я спечеля."

Макар че в медиите няма много закани между двамата, бойците имат обща история. Преди няколко години Henderson беше шампион в леката категория на WEC, а Thomson - в Strikeforce. Тогава Thomson зададе публично въпрос дали Henderson и други бойци от WEC заслужават да са в топ 10 класациите.

Тогава думите му се разминаха без особени скандали, защото бойците бяха в различни организации, но Henderson не е забравил казаното.
 
"Имам добра памет и помня когато човек говори глупости за мен. Помня, когато някой казва обидни думи за мен. Не забравям подобни неща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес