Зареждане

Henderson отново би повторил нокаута си срещу Bisping

Henderson отново би повторил нокаута си срещу Bisping
Публикувано на: Септември 22, 2016 в 10:22 ч
 
Когато Dan Henderson и Michael Bisping се изправиха за първи път един срещу друг на UFC 100 през 2009 година, тогава Hendo приключи двубоя помежду им, нокаутирвайки своя съперник. Той завърши наказателната си акция в Октагона с разрушителна “H-bomb”.


Тогава Bisping вече бе в несвяст на пода, но въпреки това Henderson му нанесе и още един удар, който и до днес мнозина смятат, че бе излишен.

Попитан дали отново би направил нещо такова, когато двамата се срещнат за титлата в лека категория на UFC 204, Henderson отговори положително.

“Повече от вероятно е. Направих го преди срещу него, правил съм го срещу Wanderlei Silva и може би срещу още две момчета. Просто за да бъда сигурен, че с тях е свършено. Това е най-бързият начин да премина от Точка А до Точка B - да скоча върху тях. Определено ще завърша с един или удара, ако го пратя на пода, за да бъда сигурен, че мачът е приключил. Не желая да му нанасям перманентни увреждания или нещо такова. Просто искам да съм сигурен, че съм спечелил двубоя.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес