Зареждане

Gustafsson: Jon Jones не е добър човек

Gustafsson: Jon Jones не е добър човек
Публикувано на: Май 29, 2017 в 09:01 ч
 
Знаете ли, че един от основните претенденти на UFC в полутежка категория Alexander Gustafsson бил футболен хулиган. Въпреки това шведът се променил, след като се посветил на смесените бойни изкуства и вече определя себе си като разумен мъж. На пресконференцията на UFC Fight Night 109 "The Mauler" безцеремонно обсъди бившият шампион на дивизията Jon "Bones" Jones.
 
"Jon е най-големият ми враг", заяви Gustafsson пред Steven Marrocco и John Morgan за MMAjunkie. "Не го харесвам. Не мога да не призная обаче, че той е най-добрият боец за всички времена. Всички знаем, че няма загубен мач. Унищожи всеки срещу когото излезе."
 
"Но като човек, като шампион, той никога не е бил такъв в моите очи. Jones не е добър човек. Винаги съм казвал на момчетата, че се надявам "DC" да спечели, защото харесвам човека в него. Той е достоен шампион."
 
Шампионът на дивизията Daniel Cormier и Jon Jones трябва да се бият в UFC 214 на 29 юли в Анахайм, Калифорния. По време на пресконференцията Gustafsson говори по телефона и след като затвори веднага бе попитан дали това не е президента на UFC, който му предлага победителя от "Cormier срещу Jones". Отговорът на шведът бе "Няма да ви кажа".
 
Gustafsson в момента е в серия от две победи. Преди тях той загуби битка за титлата с Cormier, а преди това бе нокаутиран от вече пенсионираният Anthony Johnson.



 
"Научих много от загубата срещу Johnson", заяви той. "Не беше моята нощ. Не обвинявам никого. Anthony е нокаут специалист. Бях твърде бавен в онази нощ. Просто не беше моята вечер.
 
"Трябваше да съм по-агресивен в началото. Конкуренцията е зверска. Не може да чакате съперника да започне. Не може да поемете удар и след това да започнете битката, защото този удар може да бъде тежък и от него да се реши изхода на мача. Трябва да започнете първи, това е което научих от тази нощ."
 
"Трябва да сте в добра кондиция до края. Бях толкова близо до спечелване на колана, но загубих накрая. Няма да загубя отново в посления рунд. Това няма да се случи. Следващия път, когато срещна DC или Jon Jones ще бъда подготвен да се бия 10 рунда"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес