Зареждане

Griffin: Заслужаваше си да скъся живота си с TRT

Griffin: Заслужаваше си да скъся живота си с TRT
Публикувано на: Юни 24, 2014 в 12:00 ч

Участникът в залата на славата на UFC, Forrest Griffin наскоро даде доста интересно и откровено интервю.

Той даде коментара си за това как повечето бойци да се запазят за по-дълго време.
 
"Правете спаринг по-рядко. Рано или късно губите брадичката си, така че няма смисъл да я губите в залата за без пари. Както при всеки и при вас някой ще натисне спусъка. А когато ви нокаутират няколко пъти, вече не сте същия боец."

Griffin даде и мнението си за така наболелия въпрос относно тестостероновата терапия, която е вече забранена за ММА състезателите от атлетическата комисия на Невада.
 
"Правил съм си такава терапия, страхотно е. Но има два проблема при стероидите. Първо, те са незаконни. Второ, казваш на децата, феновете и младите трениращи, че в този спорт трябва да ги взимаш, за да се състезаваш. Най-добрите обаче не ги взимат. Anderson Silva, Jon Jones, GSP - те не ползват стероиди, те са атлетични по природа. Най-добрите в този спорт не взимат стероиди. Тези, които са на втори план обаче се опитват да ги настигнат и затова посягат към инжекциите.

Аз знаех какво правя. Знаех, че това е лошо за тялото ми в дългосрочен план, но правех това, което докторът ми даваше, затова не беше толкова голяма лудост. Но има шанс да увеличите размера на сърцето си, размера на простата, да загубите простата, да не можете да правите секс след 50. Но за мен, за да бъда по-добър боец, си заслужаваше. Заслужаваше си дори да си скъся живота, за да бъда добър в нещо."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес