Зареждане

Greg Jackson обяснява защо ще е в ъгъла на Arlovski срещу Overeem

Greg Jackson обяснява защо ще е в ъгъла на Arlovski срещу Overeem
Публикувано на: Март 14, 2016 в 15:00 ч
 
Alistair Overeem ще се изправи срещу Andrei Arlovski в UFC Fight Night 87 на 8-ми май тази година.
 
И докато феновете тръпнат да станат свидетели на тази среща, Greg Jackson не я очаква с такова нетърпение. Оказва се, че е защото се налага да тренира опонента на свой ученик.
 
Както потвърди наскоро, Jackson ще застане зад Andrei, защото му е обещал.
 
"Ще работя с Andrei и ще застана зад него, защото съм му обещал. Обикновено бих отказал, но това е доста специална ситуация. Alistair ще тренира в дадено време, Andrei в друго и бизнесът ще си остане просто бизнес. Голям отбор сме и се знаеше, че все някога ще се изправим един срещу друг. Разбира се, не се радвам като се случва така, но е част от работата ми и се налага да се примиря с това."
 
Разбира се, на Jackson не му е непозната тази ситуация, особено след като видя как приятелството на Jon Jones и Rashad Evans беше просто разбито след като трябваше да се бият през 2012. В резултат на тази среща Evans напусна залата, която популяризира успешно, докато Jones, новакът, остана да тренира в нея.
 
Това все още тежи на Greg:
 
"Не бях подготвен тогава за подобна ситуация, и въпреки че сега отново не съм подготвен изцяло навярно, тази ситуация ме научи на много. Що се отнася до грешките, които направих тогава - не смятам да ги повтарям."
 
Overeem твърди, че приема решенията взети до момента, споделя Jackson, и няма нищо против треньора си и Arlovski, въпреки че не смята "The Pitbull" за приятел.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес