Зареждане

Glover Teixeira: Виждах Gustafsson тройно

Glover Teixeira: Виждах Gustafsson тройно
Публикувано на: Май 30, 2017 в 08:31 ч
 
Още в първия рунд на основното събитие на UFC Fight Night между Alexander Gustafsson и Glover Teixeira в Стокхолм, Швеция, "The Mauler" случайно бръкна в окото на бразилеца, принуждавайки рефера да спре мача за минутка.
 
Щом Glover се е навил да го каже, значи инцидентът определено е нарушил неговото зрение в следващите няколко рунда.
 
"Ако ви кажа, че това не ме смущаваше, трябва да ви излъжа", заяви Teixeira в интервю за MMA Fighting. "Всеки знае, боец или не, че да ти бръкнат в окото си е доста притеснително. Ако бях нокаутиран веднага след това, със сигурност щях да го обвинявам. Върнах се в битката без да мога да гледам. Виждах три Gustafsson-а. Всичко беше размазано, но мислех, че ще минат 5 минути и ще се възстановя." каза той.
 
На Glover не му бе дадено време да се възстанови, заяви Marc Goddard, време се дава само за удар в слабините. Glover искаше допълнително време, за да се ориентира, но също така не искаше битката да бъде прекратена, затова се изправи и продължи.
 
"Не знам дали видяхте, но казах на рефера, "разбира се, че ще се върна обратно, но имам нужда от време, за да разтъркам очите си". Реферат обача ми отвърна "нямаш време, нямаш никакво време, или се върни или ще прекратя мача", заяви Teixeira. 
 
След като си върнал зрението в третия рунд, Teixeira заяви, че проблемите с Gustafsson си останали и няма нищо общо със зрението му, тъй като шведът бил твърде бързи и прекалено добър в онази нощ.
 
"Независимо от това, мисля, че по начина, по който той се би, скоростта, която имаше...просто бе по-добър, не успях да го намеря", заяви Glover. "След като окото ми се пооправи пак не можех да го намеря. Резултатът би бил същият, може би без нокаут.", заяви той.
 
"Поздравления за Gustafsson, той се би с мен във формата на живота ми, без никакви  контузии, нямам оправдание".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес