Зареждане

Glover Teixeira недоволен от слуховете за Jones vs Gustafsson II

Glover Teixeira недоволен от слуховете за Jones vs Gustafsson II
Публикувано на: Септември 25, 2013 в 08:38 ч

Претендентът за титлата в полу-тежката категория, Glover Teixiera, не е благосклонен към спрягания реванш между Jon Jones и Alexander Gustafsson, които вече направиха един двубои в UFC 165. Бразилецът заяви, че няма повече да стои и да чака победителя между двамата.
 
"Дори и да ми се иска да гледам този двубой отново, ще ми е трудно да се примиря, защото тренирах толкова упорито за да стигна до тази възможност. Имах чувството, че вече момента ми е дошъл, а сега се опитват да ми отнемат това. Няма начин просто да си стоя така. Здрав съм. Добре съм. Имах няколко малки контузии преди двубоя ми с Bader, но нямам нищо сериозно. Готов съм да се бия след 3-4 месеца и не искам да чакам. Ако те ще си правят реванш искам да се бия с някой друг.

Искам двубой за титлата. Това е всичко. Сега ще стоя и ще стискам палци."

Teixeira спечели всичките 4 двубоя от дебюта си в Октагона, побеждавайки Kyle Kingsbury, Fabio Maldonado, Quinton Jackson и Ryan Bader. Според мнозина Teixiera е единствения човек, способен да спре шампиона Jon Jones, заради голямата си сила в ръцете и добри умения на земята.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес