Зареждане

Гладиатора Sakara излиза срещу пехотинеца Stann

Гладиатора Sakara излиза срещу пехотинеца Stann
Публикувано на: Април 12, 2012 в 15:00 ч

Очакват ни много зрелищни двубои в предстоящото състезание по смесени бойни изкуства (MMA) UFC on Fuel TV 2, което ще се проведе тази събота, 14-ти април, в Швеция.

Двама много опасни бойци в стойка ще излязат един срещу друг в Октагона - Alessio Sakara и Brian Stann ще са второто главно събитие за вечерта.

Sakara не е губил среща от загубата си срещу Chris Weidman в UFC on Versus 3 преди година. "Legionarious" трябваше да се завърне срещу Jorge Rivera в UFC 133, но контузия в коляното му попречи.

Sakara заяви, че войната в клетката ще е истинска, тъй като Stann е с имиджа и философията на модерния воин, а психиката на Sakara е на римски гладиатор.

"Много съм развълнуван за този двубой, защото той е много силен, в топ 10 на средната категория е. Много съм доволен, защото обичам да се бия със силни съперници. Имам италиански стил, силен съм също. А това е война. Той е пехотинец. Той е модерният, истинският воин. Аз съм римски гладиатор, такъв е моят дух и стил. За мен това ще бъде най-добрия двубой на вечерта."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес