Зареждане

Georges St. Pierre срещу BJ Penn отново

Georges St. Pierre срещу BJ Penn отново
Публикувано на: Август 11, 2008 в 09:31 ч

След като Georges St. Pierre успешно защити титлата си срещу Jon Fitch в UFC 87 Seek and Destroy на ринга излезе шампиона в леко-тежката категория B.J. Penn и го предизвика на двубой. Канадецът каза, че всеки който заслужава може да се пробва срещу него.

 

Според последна информация двубоя наистина ще се състои и няма да остане само на думи. Срещата засега е насрочена за 27-ми декември в Las Vegas в 92-рото издание на UFC. Сблъсъкът между двамата шампиони ще е от най-интересните тази година.

От гледна точка на уменията St. Pierre сега е много по-завършен боец от колкото беше при предната среща между двамата през 2006. Тогава канадецът победи със съдийско решение. Сега уменията му в граплинга и страйкинга са на много по-високо ниво.

 

Penn е известен със своята липса на дисциплина за тренировки в ранните си години като боец в UFC. За двубоя си с Jens Pulver през 2007 обаче хаваецът напълно се отдаде на MMA. Следва победа на Pulver както и още два успешни за него двубоя. От там той реши да се бори за титла в още една категория и това ще се случи декември.

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес