Зареждане

Georges St Pierre няма да се бие до края на 2008

Georges St Pierre няма да се бие до края на 2008
Публикувано на: Август 16, 2008 в 22:46 ч

Шампиона на UFC в полу-средната категория, Georges St Pierre, който се очакваше да приеме в следващата си среща, шампиона в леката категория на UFC BJ Penn, може би няма да се връща в осмоъгълника, до края на тази година, за да има време за почивка.

 

St Pierre, обяви своите планове на скоро за  RDS.ca

 

Ето и част от това, което той каза:

Georges St. Pierre

"Много хора, казват, че моят следващ опонент ще бъде BJ Penn, но до сега, още нищо не е подписано и договорено. Въпреки това, той е моят съперник номер едно.

 

Аз смятам, че той заслужава правото да ме предизвика за титлата ми, но тепърва ще видим какво ще се случи, през следващите няколко седмици.

 

Дали следващата моя битка, ще е в Montreal? Дълбоко се надявам...

 

В курса на последната седмица, президента на UFC Dana White, индикира, че би искал да се завърне в Montreal, преди края на годината. Аз не знам обаче, дали ще се завърна в осмоъгълника преди 2009.

 

Бих се 4 пъти за последните 12 месеца. За това се нуждая от малко почивка. Харесвам живота, който водя, но от време на време имам нужда да се отпусна и да си почина.

 

Самата битка не изтощава толкова, колкото го прави подготовката, която следва преди всяка битка. Пожертвал съм толкова много за да се подготвям. По време на тренировъчните лагери, аз практически не живеех. Просто в психологическо отношение, се нуждая от презареждане."

 

Предложението за схватката между St Pierre и Penn, беше насочено за UFC 92 на 27 декември в Las Vegas, но по всичко изглежда, че битката между двамата, ще бъде отложена най-рано за началото на 2009.

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес