Зареждане

Frank Trigg с последен шанс в UFC

Frank Trigg с последен шанс в UFC
Публикувано на: Септември 24, 2009 в 11:30 ч

Вчера в медиите се появиха публикации, че Frank Trigg ще бъде отстранен от UFC, след загубата му от Josh Koscheck, по време на UFC 103: Franklin vs Belfort. Оказаз се обаче, че такова нещо няма и Trigg в действителност ще получи още един шанс в организацията. Според източници близки до боеца ветеран,  той е говорил с ръководството на UFC, като е постигнато взаимно споразумение за още един двубой.

 


По отношение на отстраняването му от организацията, Trigg е заявил пред журналисти, че още при подписването на договора за двубой срещу Koscheck, от UFC са му заявили, че ако загуби, ще го задържът при тях, за още един мач, тъй като Josh е сред първите петима и двубоят му с него, ще бъде доста тежък. "Поради тази причина, бях адски изненадан, когато разбрах, че Dana е казал, че ще ме отстранят", коментира Trigg.
 
Frank Trigg е боец ветеран с личен рекорд 19-7, който при предишния си стаж в UFC има рекорд 2-3, включително двете му загуби от Matt Hughes. Той беше отстранен от организацията, след като загуби двубоите си срещу Matt Hughes и Georges St. Pierre през 2005 година. След освобождаването си от UFC, той натрупа рекорд 7-2, проправяйки си пътя към отминалия вече двубой срещу Josh Koscheck, по време на UFC 103.
 
След новината, че ще бъде освободен, Trigg направи изказване в своя Twitter акаунт: "Ако UFC ме освободи, приключвам с битките. Повече нямам сили и решимост да се бия в малките организации. Казвал съм го и преди. Не съм дошъл тук за един двубой, за да мога да кажа, че се оттеглям като боец от UFC. Върнах се, за да се бия и да получа двубой за титлата. Искам да се бия. Но ако те са приключили с мен, това е."

 

ММА България - UFC новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес