Зареждане

Frank Mir иска битка с Fedor Emelianenko

Frank Mir иска битка с Fedor Emelianenko
Публикувано на: Юли 11, 2017 в 10:00 ч
 
Обикновено, когато някой е освободен от договора си с UFC, това означава, че той трябва да се върне към по-слабите организации и битки за по-малко пари, надявайки се, че ще запише добър рекорд и в крайна сметка отново ще се върне в Октагона на най-голямата бойна организация в света. Но за Frank Mir това се оказа облекчение.
 
Бившият шампион на UFC в тежка категория има най-много битки в историята на UFC (27), най-много победи (16), най-много завършвания (13) и най-много събмишъна (8). Mir обаче не успя да премине теста за метаболити на Oral Turinabol, но предположи, че причината за това да е поглъщането на месо от кенгуру. Месото от кенгуру в Австралия не се обработва. Mir все пак беше наказан за две години до април 2018-та. За да се състезава в бокса, кикбокса или ММА в чужбина, извън обсега на регулаторните органи, Mir трябва да бъде освободен от договора си с UFC. Така и стана.


 
По време на интервю за NBC Sports Radio с Helen Yee, Mir заяви, че освобождаването е приятелско и че иска да се бие с легендата в света на смесените бойни изкуства Fedor Emelianenko.

"Трябваше да се разберем в тази ситуация и в крайна сметка стигнахме до взаимно съгласие за прекратяване на договора. Точно сега се опитвам да претегля всичките си възможности. Разговаряме за това кой може да бъде опонент. С Fedor ще бъде страхотна битка. Мисля, че дори коментирахме и битка с Brock Lesner. Така че имам различни идеи и наистина безкрайно много възможности.", заяви Mir.


 
"Мисля, че Matt Mitrione е супер корав боец, много спокоен, но мисля, че вероятно ще спечелим повече телевизионни пакети от битка с Fedor. Mitrione вероятно ще повиши статуса ми повече. Победа над него в този момент ще ме изкачи в класацията, но май съм преминал през тази част на кариерата си. Предпочитам да се бия със сериозни имена, а Fedor е човек, с когото винаги съм искал да се бия.", допълни Mir.
 
"Харесва ми да се бия. Искам да се бия колкото се може по-дълго. Не мисля, че мога да се бия със същите способности, с каквито се борих в миналото. Дните на битка три пъти в годината вероятно са свършили. Веднъж в годината, мисля че ще е достатъчно или пък два пъти за три години. Просто се наслаждавайте на спорта, наслаждавайте се на живота си и правете големи битки", завърши Mir.

Какво мислите за евентуална битка между Frank Mir и Fedor Emelianenko?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес