Зареждане

Fitch и Wellisch обратно в UFC, след 24 часа вражда с организацията

Fitch и Wellisch обратно в UFC, след 24 часа вражда с организацията
Публикувано на: Ноември 22, 2008 в 13:41 ч

Враждата между UFC и Jon Fitch, отмина точно за един ден.

 

Fitch, заяви в четвъртък, че той и боецът в тежката категория Christian Wellisch, са се завърнали в UFC, едва 24 часа след като компанията прекрати техните договори. Fitch бе претендент номер едно на организацията за титлата в полу-средната категория през август, когато загуби от Georges St Pierre. Един от съекипниците на Fitch от American Kickboxing Academy, Josh Koscheck, е също в топ пет на полу-средната категория в UFC.

Jon Fitch

Президент на UFC Dana White, по-рано тази седмица, обвини ръководството на American Kickboxing Academy, но Fitch каза пред медиите, че проблемът е бил в подхода на White.

 

"Проблемът никога не е бил заради самото споразумение", каза Fitch. "Смятам, че с мен, трябва да бъде говорено, като с разумен възрастен човек. Понякога, не мисля, че Dana говори с мен по този начин."

 

В началото на тази седмица, UFC също така бе казала, че не желае да възстанови или предоговори договорите с Josh Koscheck и боеца в тежката категория Cain Velasquez, които имат по една оставаща им битка преди изтичането на техните споразумения. "Velasquez все още преговаря с UFC", каза Fitch. Koscheck от своя страна, заяви в четвъртък, че не смята да мисли за договорни проблеми преди 10ти декември, когато ще се бори в UFC, за набирането на средства за болница за ветерани с мозъчни травми.

ММА новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес