Зареждане

Evangelista Santos отговори на Michael Page за 'покетопката'

Evangelista Santos отговори на Michael Page за 'покетопката'
Публикувано на: Юли 21, 2016 в 12:00 ч
 
Двубоят между Michael Page и Evangelista Santos на Bellator 158 завърши с един от най-жестоките нокаути в историята на ММА, след като Page успя да контраатакува бразилския си опонент със зверско летящо коляно в главата.


Пораженията за Santos след сблъсъка пък бяха очевидни за всички, като бразилецът бе приет по спешност в болница с фрактура на черепа, изискаща и оперативна намеса.

И докато нокаутът на “Venom” Page бе впечатляващ като изпълнение, британският боец си заслужи много критики за начина, по който отпразнува победата си. Page изсценира игра на все по-популярното мобилно приложение Pokemon GO, плъзгайки т.нар. “покетопка” по посока лежащия с адски болки на земята Evangelista Santos.

Самият Evangelista Santos даде първото си интервю след бруталния нокаут, заявявайки, че Michael Page е наистина добър боец, но тази негова постъпка не говори много добре за личностните му качества.

“Page доказа, че е страхотен атлет и умел боец. Той не е особено добър в играта на земя, като на това бях основал своя план за срещата. Той обаче показа, че е и голяма отрепка, защото не уважава опонентите си преди или след двубой. Той се влияее от лоши хора”.

“Michael Page би могъл да стане знаменитост със своя талант и пример за другите атлети, вместо да се държи по подобен начин. Неговото поколение взима пример от Conor McGregor, но не това означава да бъдеш състезател. Да хвърляш неща след мач… честно казано, той е клоун. Не това е поведението на шампион. Той е талантлив, да. Има умения. И се би страхотно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес