Зареждане

Двубоя Gray Maynard срещу Nate Diaz основен в UFN 20

Двубоя Gray Maynard срещу Nate Diaz основен в UFN 20
Публикувано на: Октомври 22, 2009 в 10:30 ч

Боеца в лека категория Gray Maynard и победителя от сезон 5 на The Ultimate Fighter, Nate Diaz, ще се изправят един срещу друг в главното събитие за вечерта на предстоящото UFC: Ultimate Fight Night 20, което ще се проведе на 11 януари в Fairfax, Virginia. Новината бе обявена от лагера на Diaz във вторник (20.09).

 

 

Това ще е среща реванш от полу-финала на TUF 5, когато Diaz успя да заключи и подчини Maynard чрез "guillotine choke" във втория рунд на двубоя, като така продължи към финалите, където победи Manny Gamburyan ставайки победител в сезон 5 на риалити шоуто на UFC.

 

След двубоя срещу Rob Emerson в TUF 5 Finale завършил с двоен нокаут, Maynard се очертава като един от топ претендентите сред 70,5 килограмовите, оставайки непобеден и записвайки рекорд от 8-0 с шест поредни победи в октагона над бойците Frank Edgar, Jim Miller, както и последната от месец септември над Roger Huerta.

 

 

След като спечели TUF 5 в средата на 2007 година, Diaz записа още четири поредни победи, включително и тези над бойците Kurt Pellegrino и Josh Neer, преди двете му поредни загуби от Clay Guida и Joe Stevenson. Той отново влезе във форма през септември, побеждавайки чрез събмишън във втория рунд Melvin Guillard по време на UFC: Ultimate Fight Night 19.

 

Сред основните двубои за вечерта, които ще бъдат излъчени от Spike TV са и срещите между Josh Koscheck и Mike Pierce, Efrain Escudero и Nick Lentz, както и Tom Lawlor срещу Aaron Simpson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес