Зареждане

Dos Anjos: Преди мача с Alvarez бях в безсъзнание за няколко минути

Dos Anjos: Преди мача с Alvarez бях в безсъзнание за няколко минути
Публикувано на: Април 25, 2017 в 16:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в лека категория Rafael dos Anjos взе решение да премине в полусредна дивизия, след като допусна две поредни поражения срещу Eddie Alvarez и Tony Ferguson.


Именно срещу Alvarez на UFC Fight Night 90 RDA загуби шампионската си титла, а в интервю пред Ariel Helwani той призна, че действително е припаднал преди началото на срещата.

Бразилецът довери, че състоянието му е било повече от сериозно, като треньорите му са искали да извикат линейка и да отложат мача. В крайна сметка обаче, Dos Anjos е взел решение да се бие.

“Припаднах във ваната, докато бях в горещата вода. Мисля, че бях изгубил съзнание за около три минути. Треньорите ми искаха да се обадят на 911 и да отложат срещата, защото бях на леглото си, а те поставяха лед върху гърдите ми. След като се събудих, лежах в леглото си поне един час.”

“Мислехме да отложим двубоя, но аз съм боец и никога не искам да разочаровам феновете. Но сега, мислейки назад, вероятно не трябваше да приемам мача. Останалите момчета постоянно отлагат срещите си, когато имат проблеми с теглото. Khabib също не проведе двубоя си с Tony Ferguson. Това обаче вече е минало за мен. Сега имам нова категория и това е нов живот за мен.”

Той се отказа от лека категория и премина в полусредна, след като загуби от Tony Ferguson. RDA посочи, че сега е дори благодарен за това си поражение.

“Бог винаги прави всичко когато трябва. Може би ако бях победил Tony, все още щях да се убивам на 155 паунда.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес