Зареждане

Diego Sanchez дори не си помисля да се оттегли

Diego Sanchez дори не си помисля да се оттегли
Публикувано на: Април 25, 2017 в 14:00 ч
 
Въпреки тежкия нокаут, който допусна срещу Al Iaquinta през уикенда, лудата глава Diego Sanchez ще продължи да се бие.


След като бе тежко нокаутиран, Sanchez получи не малко съвети да прекрати кариерата си, особено имайки предвид, че той продължава да редува победи и загуби в Октагона.

Sanchez обаче публикува прочувствено обръщение до феновете в Instagram, където посочи, че не смята да се отказва от спорта.

“Имам две опции. Първата е да се самосъжалявам и да започна да се съмнявам в себе си, в Бог и във всичко, което ме прави победител. Да мисля негативно, както хората, които нямат никаква представа, но ми говорят за отказване. ВИЕ НЕ СТЕ АЗ! Затова просто си затворете устите, преди да кажете нещо, ТОВА НЕ Е ВАШЕ РЕШЕНИЕ! Има път на хората, които се отказват, но има път и на DIEGO - пътят на лъвското сърце, където събираш себе си, където виждаш как си паднал и се учиш как да не го допуснеш отново. (…) Избирам да продължа да рева като лъв за Иисус и да правя това, което правя, а то е да се БИЯ!”

Sanchez успокои и хората, притеснени за здравословото му състояние, посочвайки, че е многократно изследван и се намира в перфектно здраве.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес