Зареждане

Dana White предупреди бойците: Ronda Rousey е изключение

Dana White предупреди бойците: Ronda Rousey е изключение
Публикувано на: Декември 29, 2016 в 10:09 ч
 
Президентът на UFC Dana White предупреди всички бойци в компанията, че Ronda Rousey е получила специално разрешение да отбягва медиите преди UFC 207, но това повече никога няма да се повтори.


White обясни, че Ronda е успяла да договори подобна клауза в договора си, тъй като тя е участвала в повече медийни изяви от всички останали в този спорт. Но ако в бъдеще някой пропусне свой ангажимент пред медиите, той ще бъде изваден от конкретното събитие, поясни White.

“Ronda Rousey е направила много. Тя е работила с медиите повече от всеки друг в историята на компанията. Сега тя имаше подобно желание към нас. Това не отваря вратите за останалите и не променя нищо. Ако някой не се появи на пресконференция, той ще бъде изваден от файт картата”.

Той коментира слуховете, че Conor McGregor се е оплакал лично на него от специалното отношение, което Rousey е получила.

“Представяте ли си, Conor да се оплаче от отношението, което получава друг боец”, заяви White, намеквайки, че McGregor няма как да се оплаче от същото специално отношение към него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес