Зареждане

Dan Henderson с първа изява за Bellator

Dan Henderson с първа изява за Bellator
Публикувано на: Май 3, 2017 в 18:13 ч
 
Една от големите легенди на ММА Dan Henderson ще осъществи своя първи ангажимент в полза на Bellator.


“Hendo” ще има изява като промоутър на веригата през следващия месец в Шарлът. Той ще бъде част от първото издание на Monster Energy Bellator MMA Fight Series, което ще включва появята на големи фигури от историята на спорта. Tito Ortiz също ще бъде там.

46-годишният Henderson сложи край на кариерата си миналата година, губейки срещата с Michael Bisping за титлата в средна категория.

Henderson е в отлични отношения с боса на Bellator Scott Coker, с когото работиха заедно по време на съществуването на Strikeforce.

Практика на Bellator е да кани големи легенди по време на събития с фенове. Примери за това са хора като Fedor Emelianenko, Randy Couture, Wanderlei Silva, Royce Gracie и Kazushi Sakuraba.

Първата спирка на сериите ще бъде на Charlotte Motor Speedway по време на уикенда Monster Energy NASCAR All-Star Race на 19 и 20 май. Hendo и Ortiz ще се срещнат с феновете на 19 май. Ще има и двубои на живо, ексклузивно за хората в публиката.

В главното събитие един срещу друг се изправят Allen Crowder и Robert Neal в двубой от тежка категория. Bellator пък ще обмисли дали да им предложи договори.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес