Зареждане

Daley: Дори и съгражданите на Koscheck го мислят за задник

Daley: Дори и съгражданите на Koscheck го мислят за задник
Публикувано на: Април 21, 2016 в 15:00 ч
 
Гладиаторът в полусредна категория от Bellator Paul Daley наскоро се срещна с Jos Koscheck преди реванша им в Bellator 158, който ще се проведе на 16-ти юли. Първата им среща в UFC 113 завърши с победа чрез съдийско решение за Kos, след която отнесе удар от Daley, за който същият беше отстранен от UFC.
 
Daley в момента е в серия от пет поредни победи, а Koscheck - от пет поредни загуби. Докато кръстосваха погледи преди срещата едва ли не прехвърчаха искри, но бяха успешно държани настрана един от друг от самия президент на Bellator Scott Coker и шампиона в полутежка категория Liam McGeary.
 
"Мина добре - бях си обещал, че няма да изтървам емоциите си, но имаше нужда да го сплаша мъничко, за да усети срещу кого се изправя. На 16-ти юли ще трябва много да се пази, защото срещу него застава някой, който наистина иска да го нарани. Това и ще направя."
 
"Дори не може да ми отвърне подобаващо - виждам го много добре. Той самият дори е наясно, че е захапал по-голям залък, отколкото може да поеме."
 
"Причината да не харесвам Josh Koscheck е, че е прекалено много се държи като задник. Същият е пред камерите, какъвто е и в реалния живот. Това не ми харесва в него. Просто е кофти човек."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес