Зареждане

Cub Swanson си взима почивка до края на годината

Cub Swanson си взима почивка до края на годината
Публикувано на: Април 24, 2017 в 10:06 ч
 
След като успя да се наложи над Artem Lobov в изпълнен с много битка двубой през уикенда, Cub Swanson обяви, че ще си вземе почивка, преди да продължи похода си към евентуален двубой за титлата в категория “перо”.


Макар и много хора да очакваха бърз и лесен успех за Swanson, той трябваше да се потруди сериозно в течение на пет рунда, за да запише успех над Lobov.

“Определено ще си взема почивка, но ще продължа и да тренирам през цялото време”, заяви Swanson.

Той и приятелката му очакват раждането на своето първо дете, поради което и звучи логично, че той иска да си вземе почивка от Октагона.

“Харесва ми да тренирам, но ако гледаме реалистично, едва ли ще се завърна до края на декември или началото на следващата година”, призна той.

Той призна, че с радост би се пробвал отново срещу шампиона в дивизията Jose Aldo, срещу когото той загуби във веригата WEC преди години.

“Смятам, че би бил страхотен мач. Изучавам Aldo от дълго време. Зная в какво е добър, зная в какво съм добър и аз. Мога да направя война от всеки един мач. Извадих си много уроци от предишния ни двубой. Бих искал да си върна за това”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес