Зареждане

Cris Cyborg: De Randamie спечели двубоя с Holly Holm

Cris Cyborg: De Randamie спечели двубоя с Holly Holm
Публикувано на: Февруари 13, 2017 в 14:10 ч
 
Germaine De Randamie бе коронясана като първата шампионка в категория “перо” на UFC, след като холандката спечели със съдийско решение двубоя с Holly Holm на UFC 208.


Двубоят в Бруклин бе изгледан на живо от бразилската звезда Cris Cyborg, като се очаква именно тя да е следващият опонент на Randamie при първата й защита на пояса.

Cyborg говори пред ESPN и даде своето мнение за двубоя.

“Знаех, че ще бъде тежък мач за Holly. Познавам Germaine и играта й. Мислех си, че Holly може да я победи, но единствено ако заложи на борбата. Не знаех обаче, дали тя има умения в това, защото досега не го е показвала в играта си. Не мисля, че имаше някаква изненада. Мислех, че Holly може да спечели, като имаше гаранция за оспорван двубой”.

“Holly отправи повече удари, но рядко успяваше да докосне De Randamie. De Randamie пък отправи по-малко удари, но по лицето на Holly можете да прецените, че тя бе по-ефективна. Holly се опита да се бори с нея, защото усети силата на De Randamie от стойка. Но да - смятам, че De Randamie спечели този мач”.

След двубоя De Randamie заяви, че е готова да се бие със Cris Cyborg, но първо трябва да оперира ръката си. Бразилката заяви, че е очаквала нещо подобно.

“Аз и моят екип си мислехме за това. Казвахме си, че който и да спечели титлата, ще каже “о, имам нужда се оттегля” или нещо такова. Каквото и да е, стига да позволи да задържи пояса възможно най-дълго. Бяхме подготвени за това. Още щом тя чу, че следващият й опонент ще бъде Cris Cyborg, тя започна да мисли за ръката си. Но това не променя нищо. Аз зная, че съм световният шампион. Няма значение дали ще се бия за пояса или не”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес