Зареждане

Couture срещу Vera в Strikeforce

Couture срещу Vera в Strikeforce
Публикувано на: Септември 26, 2009 в 11:00 ч

 

Двубоя Couture срещу Vera, може би ще накара ММА феновете да си мислят за предстоящото UFC 105 и очаквания сблъсък между Randy Couture и Brandon Vera, но не и този път.

 

kim couture kerry vera strikeforce mma

 

Сега, Couture срещу Vera се отнася за дамите: Kim Couture (бившата съпруга на Randy Couture) и Kerry Vera (съпругата на Brandon Vera). Според източници близки до двете дами, те са постигнали вербална договорка за двубоя, като ще се изправят една срещу друга в мач, под шапката на Strikeforce (категория до 61 кг.). Официалният договор за срещата между двете, трябва да бъде подписан скоро.

 

Въпреки, че датата за двубоя все още не е определена, за вероятна такава се спряга 20 ноември. Ако тази дата бъде потвърдена, двете жени ще се изправят една срещу друга, само седмица след двубоя на съпрузите си, който ще се проведе в UFC 105 на 14 ноември.

 

Kerry Vera спечели дебютния си професионален двубой срещу Leslie Smith, която не бе побеждавана преди битката и с Vera. Освен това, през 2007 г. Vera става победителка в шоуто Oxygen's "Fight Girls" -  Muay Thai надпревара за жени с директни елиминации.

 

Kim Couture и нейният съпруг са подали молба за развод, но въпреки това, Randy продължава да помага на Kim в тренировките. В първия си ММА двубой, тя претърпя поражение от Kim Rose, чрез единодушно съдийско решение. Въпреки това, при втория си двубой, Kim победи Lina Koukov с TKO в първия рунд. Kim Couture не е имала двубой от месец ноември, 2008 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес