Зареждане

Costas Philippou излиза с всички сили срещу Rockhold

Costas Philippou излиза с всички сили срещу Rockhold
Публикувано на: Януари 11, 2014 в 09:00 ч

Luke Rockhold изглежда бързо е забравил загубата си с нокаут от Vitor Belfort в UFC on FX 8, за да предизвика Costantinos Philippou в UFC Fight Night 35 на 15-ти януари.

Двубоят никак няма да е лек, особено след като "Costas" прекъсна серията си от победи, по-точно пет на брой и амбициите за титлата, след като беше победен от Francis Carmont в UFC 165.

На Philippou му трябва точно убедителна победа, за да се върне отново на позицията, на която беше.
 
"Ако спечеля този двубой, отново ще се приближа към върха. Всеки ще говори за мен отново. Мога да нокаутирам всеки. Силен съм, бърз съм, а техниката ми е по-добра. Luke Rockhold е известен боец, бърз е, добър страйкър, добре обигран боец, винаги готов за размяна на удари. Няма да бъде лесен двубой за мен, но съм готов за предизвикателството. Не ме интересува славата и парите, харесва ми да се бия. Да, той иска да победи и да бъде шампион и може и да успее да постигне това... след този двубой. След като загуби от мен, тогава може да прави каквото си иска. Ще изляза срещу него с всички сили и ще видим кой ще стои прав накрая."
Загубата на Rockhold от Belfort прекъсна серията му от девет поредни победи, която датираше още откакто беше шампион в средната категория на Strikeforce. Въпреки, че ще са му нужни поне две или три убедителни победи, преди да има шанс за реванш с Belfort, преминавайки през Philippou може да е добро начало.

Но ще успее ли да се справи?

Или "всичките сили" на Philippou ще са достатъчни да върнат именно него обратно в надпревара за титлата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес