Зареждане

Conor McGregor отново доказа, че е маркетингов гений

Conor McGregor отново доказа, че е маркетингов гений
Публикувано на: Август 9, 2016 в 14:00 ч
 
Conor McGregor е истински гений, когато нещата опрат до маркетинг, като само с едно изказване ирландецът отново успя да привлече колосално внимание към себе си.


Наскоро McGregor напомни за себе си, наричайки звездите от Световната федерация по кеч “объркани пу*ки”, което, напълно логично, предизвика и ответна реакция от голяма част от кечистите.

Журналистът Mike Bohn дори успя да изчисли, че реакциите от страна на кечистите по повод изказването на McGregor са достигнали до над 14 милиона потребители на Twitter. Не е ли това наистина ефективен маркетинг, как мислите?

В своето изказване “The Notorious” добави и допълнително сол в раната, заявявайки, че “би могъл да откъсне главата” на целия списък от кечисти в Световната федерация.

Вече сме виждали звезди от калибъра на Floyd Mayweather и Ronda Rousey да се качват на ринга на Световната федерация. Дали пък скоро не бихме могли да видим и McGregor да повтаря упражнението? Това определено би било ход, с който той да се помири с Федерацията, с кечистите и с феновете на тази индустрия. Да не говорим, че за нег това би означавал и допълнителен маркетинг на бранда "McGregor".

Преди Brock Lesnar да вземе участие на UFC 200, в медийното пространство се появиха слухове, че от Световната федерация са пуснали Lesnar да се бие при едно единствено условие - Ronda Rousey отново да вземе участие на събитието “Кечмания” 33, което ще се проведе през месец април 2017 година. Ако този план не сработи, дали пък не бихме могли да видим Conor McGregor с официален дебют в света на кеча?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес