Зареждане

Carlos Condit все още не е решил окончателно за оттеглянето си

Carlos Condit все още не е решил окончателно за оттеглянето си
Публикувано на: Октомври 31, 2016 в 09:18 ч
 
След като претърпя поражение от Demian Maia на UFC on FOX 21, Carlos Condit заяви, че може би ще прекрати своята активна ММА кариера.


Наскоро обаче Condit даде интервю за The Las Vegas Review Journal, в което разкри, че все още не е взел окончателно решение по въпроса.

“Не съм сигурен, не съм взел окончателно решение. Но, въпреки това, всички ние трябва в своята кариера да поставяме нещата на мястото си, за да постигаме успехи.”

Condit, подобно на други дългогодишни ветерани, присъства на срещата на ветераните на UFC в Лас Вегас, чиято основна цел бе да покаже на бойците как да се подготвят за живот след кариерата.

В случай, че той действително реши да се оттегли, “The Natural Born Killer” вече е наясно как би запълнил тази дупка в живота си.

“Аз съм наистина страстен почитател на фитнеса, активния лайфстайл и правилното хранене. Мисля, че там ме очакват множество различни възможности, тъй като има много хора, които в един момент вече не искат да живеят нездравословно и копнеят за по-добър живот. Мисля, че вероятно ще се впусна в това поприще.”

Carlos Condit допълни, че желанието му да прекрати ММА кариерата си е свързано и с притеснението от получаване на евентуална тежка травма на главата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес