Зареждане

Боец от UFC с изключително тежки обвинения към мачмейкъра Joe Silva

Боец от UFC с изключително тежки обвинения към мачмейкъра Joe Silva
Публикувано на: Октомври 24, 2016 в 14:00 ч
 
Не толкова отдавна бе обявено, че мачмейкърът на UFC Joe Silva ще напусне поста си през месец декември. Имайки предвид много страхотни мачове, които той е организирал, новината бе приета с разочарование от повечето фенове.


Бившият боец от лека категория на UFC Mehdi Baghdad обаче отправи изключително тежко обвинение по адрес на Silva. Той разкри, че до напускането му на компанията се е стигнало, след като той е отказал да се бие контузен.

Оказва се, че Joe Silva го е изправил пред не особено джентълменски избор - да се бие контузен или да бъде уволнен от UFC. Baghdad е бил изправен пред подобна дилема, след като е получил херния преди двубоя си с John Tuck, който бе насрочен за отмененото събитие в Манила.

“Бях в спешното отделение, преди да съобщя, че няма да мога да се бия. Моят мениджър се обади на Joe Silva, а неговият отговор беше, че аз ще бъда освободен, ако се оттегля от срещата. Моят мениджър се опита да обясни, че се нуждая от операция и няма как да се бия, но в крайна сметка ми бе заявено, че или ще се бия, или ще бъда освободен.”

“Тогава бях изправен пред следния избор - да бъда уволнен от UFC или да се прецакам тотално, защото бих имал голям проблем, ако се бия с херния. Предпочетох да помисля за здравето си, защото и лекарите ми казаха, че няма как да се бия с херния.”

“Не е като да съм бил леко наранен или нещо такова. През миналата седмица претърпях операция. Не е като да съм опитвал да лъжа. Не зная, просто не разбирам.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес